Instructie

IMG_1410Afgelopen jaar heb ik de opleiding Orun niveau 3 (KNHS/NOC NSF) wedstrijdsport met succes afgerond. 6,5 jaar lang werd ik wekelijks getraind met mijn wedstrijdpaard door Imke Schellekens-Bartels en Tineke Bartels. Sinds april 2016 les ik bij Lichte Tour amazone en jonge paarden specialiste Gerdine Maree. Waar ik ongelofelijk blij mee ben.

Wat kunt u van mij verwachten:
Ik ben fanatiek in het trainen en lesgeven. Ik vind het erg leuk om mijn klanten te zien verbeteren en hen te begeleiden naar een goed resultaat. Ik wil wat ik zelf van mijn instructeurs leer, mijn eigen kennis en ervaring ook overbrengen op mijn lesklanten. Mijn streven is het verbeteren van het rijden en de ruiters en paard een fijn gevoel te geven, zodat ze met plezier hun doel kunnen bereiken. Daarbij wordt ook gelet op ontspanning, rechtgerichtheid, tempocontrole, nageefelijkheid en een reactie op de kleinste hulpen. Ook zijn houding en zit van de ruiter van essentieel belang.

Ik heb klanten in verschillende leeftijdscategorieën en niveaus en geef voornamelijk privélessen, maar groepslessen behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens kan ik bij u aan huis komen om les te geven in uw eigen vertrouwde omgeving. Het begeleiden bij wedstrijden en daarbij instrueren behoort ook tot de mogelijkheden.

In overleg kan ik meerdere malen per week lesgeven in de omgeving Vlaardingen / Rotterdam.